Jarné prebudenie

Príroda sa pomaly prebúdza zo zimného spánku. Neobvykle teplé mesiace február a marec priniesli so sebou nový dych a zmenu v atmosfére okolo nás. V našej redakcii sme sa rozhodli priniesť vám kúsok toho prebúdzajúceho jarného ducha priamo do vášho domova a zároveň sa podeliť o naše nové dobrodružstvá.

Zimné obdobie sme s radosťou vyprevadili a otvorili sme nové dvere. Naše aktivity sa teraz sústreďujú na nové a osviežujúce zážitky. Po januárovom Zimnom plese sme sa vo februári vybrali na lyžiarske výcviky, na Dňoch otvorených dverí sme vítali záujemcov o štúdium, aby spoznali prostredie našej školskej komunity, zašli sme do divadla, prečítali si dobrú knihu.  Môžete sa tešiť na dva skutočne zaujímavé rozhovory. Jeden je s našou spolužiačkou Magdalénou, druhý s kondičným trénerom Andrejom Letrikom. Tentokrát sme sa pozreli aj na niečo zo sveta hudby.

Pripravili sme pre vás rôzne články a tipy na to, ako si užiť jar naplno. Pozreli sme sa na jarnú únavu či slávenie  Veľkej noci.

Tešíme sa, že vás môžeme sprevádzať v týchto prvých jarných dňoch. Dúfame, že naše články a tipy vám prinesú inšpiráciu a radosť.

Prajeme vám príjemné čítanie a príjemné veľkonočné prázdniny. Majte požehnanú Veľkú noc!