Sviatočná harmónia

Vianočné obdobie je tu. A s ním prišla aj očakávaná atmosféra tepla, radosti a sviatočnej harmónie. Ani v našej redakcii sme nezostali pozadu a pustili sme sa do tvorby článkov, ktoré vám prinesú kúsok vianočného ducha priamo do domova.

Vianočnú atmosféru v našej škole naštartoval Vianočný večierok, ktorý sa konal v budove Biblickej školy, je našou prvou zastávkou. Tam sa spája eufória šťastného a vianočného obdobia s radostnými momentmi strávenými v kolektíve. Vianočným šarmom žiarili nielen ozdobené priestory, ale aj hrejivé úsmevy na tvárach našich spolužiakov. Vyjadrujeme našu vďaku celému ZMAKu za ich neúnavnú prácu a starostlivosť pri príprave tohto úžasného večierka.

Druhou slávnostnou chvíľou bola tanečná udalosť – venček, ktorá priniesla sviatočnú energiu a tanečnú eleganciu do našich životov. Táto príležitosť bola výnimočnou možnosťou vytvoriť tanečné spomienky, zladené s vianočnou atmosférou, ktoré budú sprevádzať nás a našich spolužiakov dlhé roky.

Počas celého mesiaca sa usporadúvajú rôzne vianočné besiedky, večierky, tvorivé dielne či varenie punču. Deviataci a ôsmaci navštívili vianočnú Viedeň, piataci vyrábali vence, siedmaci navštívili prvostupniarov, niektorí zorganizovali spoločné korčuľovanie… Dôkaz, že aj my sme usilovne pracovali, práve „držíte v rukách“ – VIANOČNÝ JOURNAL.

V tomto čísle  sa môžete tešiť na tradičné príbehy a zážitky zo spomenutých udalostí. Dozviete sa o tradičných vianočných zvykoch vo svete a máme pre vás nejaký vianočný recept. Na jeseň sme sa tešili veľkému záujmu o divadelné predstavenie, takže milovníci divadla si tu nájdu mimoriadne veľa divadelných recenzií. Tentokrát je toho viac aj v rubrike Tvoríme, kde si môžete prečítať prózu i poéziu, ktorú vytvorili žiaci našej školy.

Nechajte sa inšpirovať našimi článkami a pripravte si skvelé vianočné obdobie plné lásky, pokoja a radosti. Chceme Vám priniesť nielen informácie. My Vám chceme dodať vianočný pocit, ktorý nás spája v tomto výnimočnom období roka. Novinkou je, že nás môžete čítať aj pomocou QR kódu, ktorý nájdete na nástenkách v priestoroch školy.

Ak chcete vedieť viac o nás a našej redakcii, navštívte odkaz Redakčná rada na našej webovej stránke.

Tešíme sa na to, že vám prinesieme kúsok vianočnej radosti a želáme vám krásne sviatky plné lásky a šťastia!