Pozrime si vianočný film

Vianočné prázdniny sú ideálnym časom na dobrý film s vianočnou témou. Niekoľko tipov pre vás prirpavili ôsmaci.

Perinbaba – film vhodný pre každého. Klasický slovenský vianočný film, s príjemnou atmosférou. Režíroval ho Juraj Jakubisko, natáčal sa aj v martinskom skanzene.

Vianočný Shrek – spomedzi všetkých filmov o Shrekovi je najkratší, trvá iba 20 minút, ale stojí za to. Milovníci Shreka si prídu na svoje.

Grinch – o zelenom mužíčkovi, ktorý sa snaží pokaziť Vianoce. Až do chvíle, keď stretne malé dievčatko, ktoré Vianoce miluje. Ku Grinchovi bola veľmi milá a jej vianočné želanie bolo ušľachtilé – aby jej mama mala menej starostí. Grincha to zmenilo a dal všetko do správnych vianočných koľají.

Vianoce s pánom Darcym – nádherný film o dievčati, ktoré pracuje vo veľkej firme a má svoj prvý veľký projekt – pripraviť vianočný program v malom čarovnom meste. Všetko sa však komplikuje, keď príde on… Krásne vianočné stretnutie s láskou.

Nezabudnime na Tri oriešky pre Popolušku, S tebou mne baví svět, Sám doma, Princezná so zlatou hviezdou, S čerty nejsou žerty, Anjel Pána a mnohé iné. Nezabudnite sa ísť občas aj poprechádzať na čerstvý vzduch. Možno nám aj nasneží 🙂