Ako sa darilo Fomatu Martin v tejto sezóne?

Ako sa darilo našim mužom?

Naši kvalitní hráči z Fomatu Martin skončili 5. v tabuľke po vynikajúcich výkonoch v zápasoch. Podarilo sa im nastrieľať 30 gólov a inkasovať iba 25 gólov za túto sezónu, naši muži sa taktiež zúčastnili Slovnaft Cupu, kde skončili 11. z 289 klubov na Slovensku. Náš posledný prehratý zápas proti KFC Komárno nás stál postup do Európskej konferenčnej ligy UEFA, ktorá patrí medzi najlepšie a najťažšie futbalové ligy na svete.

Tabuľka 3. ligy na Slovensku :


Ako sa darilo mládeži Fomatu Martin ?

Náš starší dorast (U19) skončil na neuveriteľnom 2. mieste v 2. lige po super výkonoch. Náš mladší dorast (U17) skončil na 4. mieste taktiež v 2. lige. Dorast Fomat Martin odohral super sezónu ale majú čo robiť cez zimnú prípravu, aby sa pripravili ešte lepšie na jarnú sezónu.

Naši starší žiaci (U15) skončili na 3. mieste hneď za MŠK Žilinou a MFK Ružomberkom, odohrali skvelé zápasy, ktoré im zaistili postup do skupiny stred+východ (4 najlepšie tímy z východu a 4 najlepšie tímy zo stredu) a taktiež zaistili postup naším druhým starším žiakom (U14), ktorí skončili na neskutočnom 2. mieste. Starší žiaci (U15)  zaistili postup aj kategórii U14, pretože stačí iba kategórii U15, aby skončili v top 4 a postúpi automaticky aj kategória U14.

Naši mladší žiaci (U13) skončili na 5. mieste, chalani cez zimnú prípravu musia tvrdo trénovať, aby mohli skončiť v top 4. Naši druhí mladší žiaci (U12) skončili na krásnom 4. mieste, ktoré majú zaslúžené ya ich super výkony.

Rozhovor s hráčom Fomatu Martin z kategórie U15

¨Ako vnímaš sezónu našich mužov ?¨

¨Perfektne začali sezónu ako náš ročník a myslím si, ak si udržia formu, tak budú môcť postúpiť do 2. ligy.

¨Ďakujem, povedz nám ešte, ako vnímaš sezónu tvojho ročníku (U15) ?¨

¨Odohrali sme perfektný začiatok sezóny, kvôli ktorému sme postúpili do skupiny top 4 stred+východ. Teraz nás čakajú oveľa ťažšie zápasy, na ktoré sa musíme viac snažiť a trénovať.¨

¨Ešte jedna otázka, čo si myslíš o kolektíve U15 ?¨

¨Kolektív je priateľský, disciplinovaný a súťaživý. Páči sa mi tam až na jedného jedinca, ktorý fandí Parížu.¨

¨Ďakujem za rozhovor.¨

 

Zdroje : https://sportnet.sme.sk/futbalnet/