Vďaka Bohu rastieme…

Čas letí. Buď rýchlo, alebo ešte rýchlejšie. S blížiacim sa záverom školského roka a príchodom letných dní to už tak býva. Ten tohtoročný záver je u nás výnimočný. Okrem výstupných testov a dolaďovania známok na vysvedčení žije naša škola aj veľkými prípravami. Veľké udalosti si vyžadujú veľkú prípravu. 20 rokov existencie školy predsa nie je málo a zaslúži si našu pozornosť.

V predposledný deň školského roka oslávime 20. výročie našej Evanjelickej spojenej školy. Pozývame vás na spoločnú oslavu. Stretneme sa 29. júna 2023 na martinskom zimnom štadióne o 15:30. Súčasťou programu budú Slávnostné služby Božie, recepcia a premietanie filmu o škole. Zoberte so sebou aj členov svojej rodiny. Bude to príjemná bodka za školským rokom. Čo vy na to?

30. júna sa rozdávajú vysvedčenia. Áno, je to tu. A potom vytúžené prázdniny. Po usilovnom výkone v podobe celoročného učenia aj po oslave si skrátka všetci potrebujú oddýchnuť. Želáme vám všetkým tri veci: príjemnú oslavu, úspešné ukončenie školského roka a perfektné prázdniny!

PS: Aj Journal je tentokrát trochu skromnejší, ale poznáte to. Keď sa chystáte na oslavu, niekedy idú ostatné veci trošku bokom.

Váš Journal 😉