Úvodník

Milí čitatelia,

mnohí z vás si isto predstavujú február ako mesiac lásky. Niet sa čo diviť, veď tu máme Valentína. Okrem toho sme uprostred zimy, kedy si ešte môžeme v lyžiarskych strediskách do sýtosti užiť zimné športy, ako je lyžovanie, snowboarding, bežkovanie…

Okrem aktívneho športovania sa športoví fanúšikovia obzvlášť tešia aj na priame prenosy zo ZOH v Pekingu, na ktoré sme všetci čakali dlhé štyri roky. V čase, keď píšem tento článok, už viem, že slovenská výprava neodíde z Pekingu bez cenného kovu. Fenomenálna Petra Vlhová vybojovala tú najcennejšiu, zlatú medailu, spôsobom hodným sfilmovania.

Priaznivci futbalu sa vo februári môžu tešiť aj na štart vyraďovacej časti futbalovej ligy majstrov, ktorá štartuje 15.2. V F1-tke sa tento mesiac predstavujú lakovania pre nové monoposty na novú sezónu a novú éru formuly, ktorá prešla najväčšími regulačnými zmenami za posledných 30 rokov! Aj športy ako cyklistika sa prebúdzajú k životu po zimnom spánku a ja ako veľký fanúšik cyklistiky sa nesmierne teším na štart veľkých cyklistických podujatí.

Nech už máte na február pripravené hocijaké plány, dúfam, že si tento mesiac užijete a nové číslo nášho časopisu s radosťou prečítate.