Decembrové filmové novinky

Decembrové filmové novinky

Spiderman: No way home

Začal by som hádam najočkávanejším filmom tohto roka, ktorý vychádza 17. decembra. No way home bude záverečným dodatkom do najnovšej Spiderman trilógie. V tomto filme sa objavia aj postavy z iných filmov, a to nielen z najnovších Spidermanových filmov, ale aj z tých starších. Čo sa týka postáv, uvidíte Doctora Strangea, Green Goblina, Doctora Octopusa, Elektra a ďaľších. Veľká pravdepodobnosť je aj tá, že sa vo filme objavia aj dvaja ďalší Spidermanovia, to však ale nie je isté. Réžií tohto filmu sa ujal Jon Watts. Čo sa týka hereckého obsadenia uvidíme hercov ako Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina a kopec ďalších.

The Matrix:Resurrections

Ďalej tu máme návrat legendárnej série The Matrix. Posledný diel tejto série vyšiel v roku 2003 a po takmer 19 rokoch tu máme pokračovanie. Tento diel sa dejovo odohráva po dvadsiatich rokoch po udalostiach The Matrix: Revolutions. Lana Wachowski sa chopila réžie tohto filmu. Matrix bude mať aj veľmi bohaté herecké obsadenie. Objavia sa herci zo starých filmov, ale aj nejaké nové prírastky. Film vychádza 22. decembra.

Sing 2

Na záver je tu niečo úplne iné. Animovaný rodinný muzikál Sing 2. Je to pokračovanie jednotky. V tomto filme ide o skupinu hudobníkov, ktorí sa chcú stať slávnejšími. Novinka vychádza 23. decembra.